Stolovače2019-12-10T10:05:20+00:00

STOLOVAČE

Nino Design proizvodi stolovače na onaj način kako su pravljene od davnina. Neizostavni su komad namještaja za sve ljubitelje istorije i tradicije.

POZOVITE NAS

Stolovače – NiNO Design

VRIJEDNOSTI KOJE ODOLIJEVAJU VREMENU

Crnogorske stolovače su važan dio naše istorije. Bilo da su nekada davno bile dio svakodnevnice ili su na njima donošene važne odluke.

Ako imate potrebu za komadom tradicionalnog namještaja onda su stolovače pravi izbor za vas.

Postoje stolovače stare i preko 300 godina koje su i danas u upotrebi.
Originalne crnogorske stolovače će oplemeniti vaš prostor. Neizostavne su za opremanje nacionalnih restorana, etno hotela, eko sela.
Odlične su i za opremanje vašeg prostora. Izrađene su od punog drveta i dobro oprobanog dizajna koji je odolio sudu vremena.

Za one koji žele da budu udobnije, vršimo njihovo tapaciranje.
Imamo dugogodišnje iskustvo u izradi stolovača. Na taj način se trudimo da damo svoj doprinos očuvanju naše istorije i kulture.

Dugogodišnje iskustvo i tradicija čine firmu Nino Design d.o.o. vrhunskim partnerom kada govorimo o izradi stolovača.

Vršimo isporuku i ugradnju na teritoriji cijele Crne Gore. Bilo da je u pitanju Podgorica, Nikšić i Danilovgrad, primorje: Ulcinj, Bar, Budva, Petrovac, Kotor, Tivat, Herceg Novi, ili da Vam je kuća, stan ili poslovni prostor na sjeveru Crne Gore: Šavnik, Plužine, Pljevlja, Žabljak, Berane, Andrijevica, Plav, Rožaje, Gusinje, Kolašin, Mojkovac slobodno nas pozovite i napravićeno prihvatljiv dogovor na obostrano zadovoljstvo.

Zbog svega navedenog predlažemo Vam da kontaktirate našu firmu Nino Design koja će za Vas naći najoptimalnije rješenje gdje će Vam cijena biti prihvatljiva a stolovače koje ste naručili izrađene u roku i po Vašim zahtjevima.

Sve preporuke za Nino Desigin i u buduće ćemo kod njih izradjivati namještaj

Dragan R. - Nikšić

Imam samo riječi hvale i svima bih preporučio njihove usluge. Rade kvalitetno i povoljno.

Marko D. - Podgorica