Spavaće sobe2019-12-10T11:44:40+00:00

SPAVAĆE SOBE Podgorica, Nikšić, Crna Gora

Spavaće sobe NiNO Design u potpunosti se uklapaju u ono što je najvažnija odlika prostorije u kojoj provodimo veći dio života a to je sklad i harmonija boja i oblika.

POZOVITE NAS

NiNO Design – Spavaće sobe

JER MIRAN I SPOKOJAN SAN NEMA CIJENU

Spavaće sobe Podgorica, Nikšić, Crna Gora. Spavaća soba, privatni prostor za odmor i opuštanje.  Prostor u kojem je bitno osjećati se ugodno.

Ako imate problema sa postizanjem takvog ugođaja prvo pogledajte da li ste zadovoljni izgledom sobe u kojoj spavate.

Priuštite sebi spavaću sobu o kojoj ste oduvijek maštali i koja će biti uskla

Pogledajte ove inspirativne primjere i iskoristite ih za uređenje vašeg stana.

Bilo da želite modernu ili klasičnu spavaću sobu, od punog drveta, medijapana, univera … u našoj ponudi imamo spavaće sobe za svačiji ukus.

Povoljne cijene i vrhunski dizajn opredjeljuju spavaće sobe ozbiljnog proizvođača namještaja Nino Design iz Nikšića kao pravi izbor za Vas.

spavaće sobe podgorica

Dugogodišnje iskustvo i tradicija čine firmu Nino Design d.o.o. vrhunskim partnerom kada govorimo o izradi ormara po mjeri i želji kupaca.

Vršimo isporuku i ugradnju na teritoriji cijele Crne Gore. Bilo da je u pitanju Podgorica, Nikšić i Danilovgrad, primorje: Ulcinj, Bar, Budva, Petrovac, Kotor, Tivat, Herceg Novi, ili da Vam je kuća, stan ili poslovni prostor na sjeveru Crne Gore: Šavnik, Plužine, Pljevlja, Žabljak, Berane, Andrijevica, Plav, Rožaje, Gusinje, Kolašin, Mojkovac slobodno nas pozovite i napravićeno prihvatljiv dogovor na obostrano zadovoljstvo.

Zbog svega navedenog predlažemo Vam da kontaktirate našu firmu Nino Design koja će za Vas naći najoptimalnije rješenje gdje će Vam cijena biti prihvatljiva a ormari koje ste naručili izrađeni u roku i po Vašim zahtjevima.

Sve preporuke za Nino Desigin i u buduće ćemo kod njih izradjivati namještaj

Dragan R. - Nikšić

Imam samo riječi hvale i svima bih preporučio njihove usluge. Rade kvalitetno i povoljno.

Marko D. - Podgorica