Ormari2019-12-10T09:54:53+00:00

Ormari Podgorica Nikšić Crna Gora – Nino Design

Ormari su neizostavni dio svakog savremeno opremljenog doma. Ormari čine vaš život organizovanijim, jer svi mi želimo red, i dostupnost onoga što nam je potrebno u datom trenutku

POZOVITE NAS

NiNO Design – Ormari

ZA SVE VAŠE DRAGOCJENE STVARI

Ormari Podgorica, Nikšić, Crna Gora. Nino Design ormari su neizostavni dio svakog savremenog doma. Kako zbog svog dizajna, tako i zbog velikog prostora za skladištenje stvari koji pružaju.

Učinite Vaš dom funkcionalnijim, ljepšim i prijatnijim za život. Pravi izbor su tu naši ormari koje izrađujemo na najsavremenijim mašinama.

Imamo odlične cijene, uz garanciju kvaliteta i brzinu isporuke.

Radimo posvećeno. Pružamo i kreiramo svojim klijentima ambijent koji je odraz njihovih prostornih potreba. Bilo da su u pitanju manji ili veći ormari mi smo spremni da postignemo vaš željeni dizajn i zamisao.

Naši fleksibilni dizajni ormara mogu vam pomoći da najbolje iskoristite vaš prostor.

Ormare po mjeri izrađujemo od:

Punog drveta
Univera
Medijapana

Unutrašnjost ormara možemo izraditi po želji kupaca. Može da se sastoji od polica, fioka ili drugih kombinacija.

Ormari Podgorica 4

Dugogodišnje iskustvo i tradicija čine firmu Nino Design d.o.o. vrhunskim partnerom kada govorimo o izradi kvalitetnih ormara.

Vršimo isporuku i ugradnju na teritoriji cijele Crne Gore. Bilo da je u pitanju Podgorica, Nikšić i Danilovgrad. Primorje: Ulcinj, Bar, Budva, Petrovac, Kotor, Tivat, Herceg Novi. Ili da Vam je kuća, stan ili poslovni prostor na sjeveru Crne Gore: Šavnik, Plužine, Pljevlja, Žabljak, Berane, Andrijevica, Plav, Rožaje, Gusinje, Kolašin, Mojkovac. Slobodno nas pozovite i napravićeno prihvatljiv dogovor na obostrano zadovoljstvo.

Zbog svega navedenog predlažemo Vam da kontaktirate našu firmu Nino Design.

Za Vas ćemo pronaći najoptimalnije rješenje gdje će Vam cijena biti prihvatljiva a ormari koje ste naručili izrađeni u roku i po Vašim zahtjevima.

Sve preporuke za Nino Desigin i u buduće ćemo kod njih izradjivati namještaj

Dragan R. - Nikšić

Imam samo riječi hvale i svima bih preporučio njihove usluge. Rade kvalitetno i povoljno.

Marko D. - Podgorica