Loading...
O nama2019-12-10T12:29:33+00:00

ŠTA RADIMO?

Bavimo se više od dvije decenije proizvodnjom najkvalitetnijeg namještaja

Namještaj Podgorica, Nikšić, Crna Gora.

Tokom ove duge tradicije i proizvodnog iskustva, kompanija Nino Design stvorila je prepoznatljiv brend kako na trzištu Crne Gore, tako i na trzištima zemalja u regionu.

Danas preduzeće raspolaze sa komotnim proizvodnim i skladišnim prostorom. Kompanija vrši prevoz izrađenog namještaja sa namenskim vozilima do svojih kupaca.

Trudimo se da, u vrijeme kada na tržištu vlada jeftini namještaj upitnog kvaliteta, nađemo naše mjesto pod Suncem.
Naša firma misli prije svega na želje kupaca i posebno vodimo računa o kvalitetu jer pravimo namještaj da služi za više generacija.

Tu vidimo šansu. Posao radimo sa puno ljubavi i možemo slobodno reći da naš namještaj ima dušu. Nije tu da samo posluži svojoj namjeni već da napravi ugodan ambijent gdje ćemo se i domaćini i gosti osjećati prijatno i spokojno. Da atmosfera odiše lijepom energijom i da odražava Vaš stil i Vašu ličnost.

Veoma bitna stvar za kvalitetan namještaj je dobra sirovina. U proizvodnji koristimo sirovine odličnog kvaliteta od domaćih i stranih renomiranih proizvođača.

Namještaj Podgorica Crna Gora

Namještaj Nino Design izlazi u susret vašim željama stanovnika Podgorice, Nikšića i ostalih gradova Crne Gore.  Cilj kompanije je da proširimo svoju djelatnost. Sve više se kvalitet našeg namještaja prepoznaje na straništim tržištima. Cilj su nam i zadovoljni kupci iz zapadne Evrope. Kompanija prati dešavanja u industriji namještaja  i stalno vrši  usklađivanja sa novim svetskim trendovima i standardima kvaliteta.

Nalazimo najpraktičnija rješenja za savremene uslove života.
I u budućnosti ćemo se truditi da zadovoljimo potrebe svakog kupca. Sigurni smo da ćete i vi biti naš budući klijent. Možda kao prodavac našeg namještaja ili kao kupac. Spremni smo za sve nove izazove i trudimo se da ispunimo očekivanja koja se pred nas postavljaju.
Kontaktirajte nas da napravimo saradnju na obostrano zadovoljstvo. Živjeli!
Vaš Nino Design! Namještaj Podgorica, Nikšić, Crna Gora

NAŠA STRAST

Radujemo se svakom novom izazovu jer naš namještaj izrađujemo sa puno strasti i trudimo se da sve bude do perfekcije urađeno