Baštenski namještaj2019-12-10T09:18:40+00:00

BAŠTENSKI NAMJEŠTAJ

Otvori širom vrata i proširi svoje dom. Ručaj na balkonu, odmaraj u bašti i druži se u dvorištu. Udoban, izgledan, izdržljiv baštenski namještaj za vaš sve veći životni prostor .

POZOVITE NAS

NiNO Design – Baštenski namještaj za svačiji ukus

Kombinacija lijepog i korisnog

Uživanje na terasi, u dvorištu ili bašti, je pravi raj za dušu.
Odabirom udobnih i kvalitetnih baštenskih garnitura, kvalitetnog stočića, sjedenje na terasi uz kafu sa porodicom ili prijateljima predstavlja pravo uživanje.
Ukoliko uz garnituru odaberete ljuljašku, klupu ili ležaljku, vrijeme provedeno na terasi pružiće Vam potpunu relaksaciju nakon dugog napornog dana.

Terasu i baštu možete dekorisati saksijama i cvijećem, a kao zaštitu od Sunca možete odabrati baštenske baldahine ili suncobrane.

Nino Design baštenski namještaj je izrađen od kvalitetnog i dobro osušenog punog drveta. Predviđen je da bude udoban i da vaše uživanje na njemu traje dugo.

Dugogodišnje iskustvo i tradicija čine firmu Nino Design d.o.o. vrhunskim partnerom kada je u pitanju izrada baštenskog namještaja.

Vršimo isporuku i ugradnju na teritoriji cijele Crne Gore. Bilo da je u pitanju Podgorica, Nikšić i Danilovgrad, primorje: Ulcinj, Bar, Budva, Petrovac, Kotor, Tivat, Herceg Novi, ili da Vam je kuća, stan ili poslovni prostor na sjeveru Crne Gore: Šavnik, Plužine, Pljevlja, Žabljak, Berane, Andrijevica, Plav, Rožaje, Gusinje, Kolašin, Mojkovac slobodno nas pozovite i napravićeno prihvatljiv dogovor na obostrano zadovoljstvo.

Zbog svega navedenog predlažemo Vam da kontaktirate našu firmu Nino Design koja će za Vas naći najoptimalnije rješenje gdje će Vam cijena biti prihvatljiva a namještaj za vašu baštu koji ste naručili izrađen u roku i po Vašim zahtjevima.

Sve preporuke za Nino Desigin i u buduće ćemo kod njih izradjivati namještaj

Dragan R. - Nikšić

Imam samo riječi hvale i svima bih preporučio njihove usluge. Rade kvalitetno i povoljno.

Marko D. - Podgorica